Επιβιώνοντας από τη ΣχιζοφρένειαsurvivingschizophreniaGreek

Μετάφραση: Zoi Karampekiou

Για το βιβλίο:

Ο Ρίτσαρντ Κάρλσον Τζούνιορ διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια όταν ήταν είκοσι ενός ετών. Η σύγχρονη ψυχιατρική απογοήτευσε τρομερά τον Ρίτσαρντ για παραπάνω από μία δεκαετία. Έπειτα από ένα περιστατικό με την αστυνομία, κατάλαβε πραγματικά ότι η διάγνωσή του ήταν αληθινή και άρχισε επιτέλους τη μακρά διαδικασία της ανάρρωσης. Πάνω από δέκα χρόνια μετά, η ζωή του έχει βελτιωθεί πολύ. Κατά τη θεραπεία του, ο Ρίτσαρντ ξεπέρασε επίσης την κατάθλιψη, την ψυχαναγκαστική διαταραχή και τον λήθαργο.

Μην αφήσετε αυτό που συνέβη στον Ρίτσαρντ να συμβεί σε σας, σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή σ' έναν ασθενή. Πάντα να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και με τον ψυχίατρό σας. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα, επισκεφθείτε τη σελίδα www.survivingschizophrenia.com.

Για τον συγγραφέα:

Ο Ρίτσαρντ Κάρλσον Τζούνιορ είναι συγγραφέας βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. Αντλεί τρομερή ικανοποίηση γράφοντας όχι μόνο διασκεδαστικές ιστορίες, αλλά και ιστορίες που παρέχουν πολύτιμα μηνύματα και θετικά πρότυπα για τα παιδιά, μέσα από τα οποία θα μάθουν και θα μεγαλώσουν. Προσέχει πολύ τον τρόπο που γράφει και πάντα βάζει τα δυνατά του. Ζει στην ωραία και ποικιλόμορφη έρημο των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Αγοράστε Την Ελληνική Έκδοση Τώρα

Apple iTunes

Kobo

Scribd