Att Överleva SchizofrenisurvivingschizophreniaSWEDISH

Översatt av Berenice Arrieta Cortés

Om den här boken:


Richard Carlson Jr. diagnostiserades med paranoid schizofreni när han var tjugo år gammal. Hans sjukdom först manifesterade när han var en ung ungdom. Modern psykiatri misslyckades starkt Richard för över ett decennium. Därefter förstod han, efter en incident som involverade polisen, att hans diagnos var riktig och började äntligen den långa processen att återhämta sig. Över tio år senare förbättras hans liv väsentligt. Under sin behandling återhämtade sig också Richard från depression, tvångssyndrom och slöhet.

Låt inte vad som hände med Richard hända dig, en nära anhörig, eller en patient som arbetar med allvarlig psykisk sjukdom. Alltid vara ärliga med varandra, och med din psykiater. För patienter, närstående, vårdgivare, studenter och vårdpersonal som vill veta mer, besök www.survivingschizophrenia.com.

Om författaren:

Richard Carlson Jr. är författare till böcker för barn och romaner för tonåringar. Han är en mycket känslig person, eller HSP, och han har paranoid schizofreni och tvångssyndrom. Du kan läsa mer om honom på www.rich.center.

Köp svensk språkversion nu

Amazon.com

Amazon.co.uk

Amazon.ca

Amazon.com.au

Amazon.de